h_deco_left
h_deco_right
Kerstgroet met donatie voor Doe Een Wens Stichting & kans op bedrijfsscan en O!Play Mediaplayer PDF Print E-mail
Merry Christmas & Best Wishes

Wij kijken met trots en genoegen terug over het afgelopen jaar waarin Total Profile een formidabele start heeft gemaakt, we het Team behoorlijk hebben kunnen uitbreiden en we voor een serieus aantal klanten oplossingen hebben mogen vinden, ontwikkelen en implementeren.

Via deze digitale groet willen we u fijne feestdagen en de beste wensen overbrengen. Dit enerzijds uit oogpunt van duurzaamheid, tevens willen we de besparing die we hiermee realiseren ten gunste laten komen aan de Doe Een Wens Stichting. Zij vervullen de liefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte en geeft ze kracht om kind te zijn. Zie ook www.doeeenwens.nl.

Hiertoe willen we iedereen uitnodigen om Total Profile te helpen bij het in kaart krijgen van de huidige stand van zaken bij digitale procesondersteuningen binnen uw bedrijf en de ambities om hiermee in de toekomst stappen te gaan zetten.  Digitale procesondersteuning biedt tevens veel kansen om efficiënter en minder milieubelastend te ondernemen (sustainable).

Door 3 minuten van uw tijd te geven en onze enquete [de enquete is inmiddels afgesloten] in te vullen stellen wij 2 euro per deelnemer ter beschikking aan de Doe Een Wens Stichting, maakt uw bedrijf kans op een bedrijfsscan Digitale Proces Ondersteuning en u zelf komt in aanmerking voor de ASUS O!Play Mediaplayer. Hiermee bekijkt en beluistert u alle digitale media via uw TV en/of geluidsinstallatie en kunt u definitief gedag zeggen tegen alle DVD's, CD's en fotokaartjes door alles vanuit één centrale plaats af te spelen.

Wij bedanken de relaties die ons de kans hebben gegeven ons te bewijzen en verheugen ons om in 2011 weer aanvullende of nieuwe processen bij bestaande of nieuwe relaties te optimaliseren. Namens Total Profile wensen we u hele fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2011!

Hans Klok & Tom Niels